Nak tanye .... normal ke alahan gatal gatal time bile nak tido .... smpai berkudis digaru ....

2 Balas

sy pun sama mcm tu la.. gatal2 start seawal 4 minggu preggy sampai sekarang dh 24weeks still gatal2 dekat betis sampai ke punggung.. sampai tinggal sticker hitam sb asyik menggaru😂😂.. masa check up beritahu doktor nnti dia bagi cream pelembab.. doktor ckp memg ada yg jenis gatal2 time preggy sb kulit kering..

3y ago

tula .... nak tido xselesa ... baby pon makin membesar ...

rujuk doc sis