Gatal Badan

Salam mommies. Ada x kalangan mommies yg kena gatal2 bdn. Sye kena gatal dr perut sampai ke bawah. Especially bahagian betis. Sampai berparut sbb digaru. Ada petua x nak kurangkn gatal. #trimester3 #8month

2 Balas

Normal sis. Saya dulu pun sama just biarkan je. Nnt hilang sendiri. Mmg kena bertabah la sikit. Garu2 sikit2 je pastu lap dgn kain. Mcm sental manja2 gitu

Sy gatal dekat perut tu je. Laju2 sapu cream baru kurang gatal. Tak berani nak garu