pregnancy

Normal ke 29 mggu ni kedudukan baby melintang ?? Kpalanya x kebawah lagi .. Ad ibu2 tau x mcm mna nk btulkan kdudukan baby ??????

3 Balas

selalunya pihak hospital ada pakar yg boleh buat, scan dkat klinik swasta or kkia? sambil2 tu klau solat bleh sujud lama2 sikit, usap2 perut ckap dgn baby.. cuma nak pesan jgn pandai2 pergi mengurut sendiri je sudahla wlaupun tukang urut tu claim dia bidan. bidan adalah gelaran kpd jururawat masyarakat terlatih sepatutnya, tapi ramai yg taknak ambik tahu.

Ini kurang normal puan. Puan kena berjumpa dengan doctor Pakar ni ya puan 😊

banyakkan bersujud.. buat kedudukan bersujud lama2