KEDUDUKAN BABY MELINTANG

Hai mommies smua.. Ms check up td nurse btau kedudukan baby melintang.. Mommies smua ada petua x nk bg baby bpusing dgn elok balik.. Sekarang sy 34 weeks 3 arie..

4 Balas

hai ...saya baby kedudukan melintang,start dr 31w..sampai melahirkan.pn kena peka& berhati-hati ,klu ada rsa MCM contraction kena cepat-cepat pi hospital,sbb situasi baby melintang ni tangan@lutut bleh keluar dulu.. fikir yang baik2 dan teruskan berdoa UTK baby pusing pada kedudukannya supaya dapat bersalin normal .

time solat, masa sujud biar lama sikit sis...ada masa pujuk baby slow talk biar pusing baik²..n de yg suggest pasang ayt alquran letak kat bawah perut..bagi baby pusing...in shaa Allah..sy try cmtu dulu..

Jrang dgr bby melintang.. bnyk yg songsang.. cba lah sujud lama2.. biasa misi akn cuba btul kn kedudukn bby tu nti.. insyaa ALLAH.. Di pErmudah kn nti..

sujud lama