33w 5d baby melintang

Mommy ad pngalaman bby 33w msih melintang ? Mcm mna nk bgi bby msuk laluan . Ad tips x . Hmm nurse ckp ruang kt bwh msih longgar . So kene tngk lgi 2mnggu utk kdudukan bby mcm mna klau x kene refer doc . Harini 3org misi godek² perut nk cek jntung . Haduiii bby nii main² betul . Ghisauuu umi 😭mommy share pengalaman n mcm mna nk bt nii#SeriusTanya #bantujawab

4 Balas

Saya pulak sama 28w scan kk dia helok je kepala bawah. Tapi lepas tu dia pusing ikut suka hati dia. Dia rasa nak melintang, dia melintang. Dia rasa nam songsang dia songsang. Saya cakap dengan dia, ikut lah nak berenang macam mana pun. Asalkan nak keluar nanti duduk betul betul 😂😂 now 32w5d. Last buat 5D 2 hari lepas baby melintang. Suka buat uri jadi bantal 🤣🤣 ghisauuuuu

1mo ago

mcm² jgk eyy . huhu sama la masa 28w duduk behave je pastu main pusing² plak .. ank first dlu xde laa nkal mcm nii 😅😅 yg nii bikin omii nya ghisauuuu .. skrng pon tnggu 36w mcm mna harap kembali ke pngkal rahim laa dik oii😄 sakit celah paha pon menjadi² jgk skg nii

sama 33week juga smlm dh kna refer doc scan jp kpala kt atas jap kpala kt tepi...melintang..tggu 36 week nk kna jumpa pakar bius...incase kna czer la...tp doktor suruh banyak2 baca surah maryam..sbb masih ada masa lg untuk berpusing..ni klu ank perempuan yg kluar bg terus nama maryam...hehehe

Sama dengan saya. ☹️ Last check kk misi cakap kepala kat atas. Tp dia cakap jangan risau. Baby boleh pusing2 lagi. Saya tengah buat exercise mcm sujud tu hari2 10minit. Boleh tengok tiktok. Kita ikhtiar mana mampu jela.

Banyak gosok perut sambil ckp2 ngn baby.. InsyaAllah baby pusing