Kaki bengkak

Normal ke 27 minggu kaki dh bengkak 😩

43 Balas

Humm saya nk pitam jer. knp ya..darah ok gula ok.. rasa cam susah nafas.. 27 minggu ni cam ni pulak dah.. ad yg macam saya.. kebas tangan kaki dan rasa kebas mulut..

1y ago

pedih ulu hati ke yg susah nak nafas tu??

normal sangat klu banyak bergerak, jalan. sbb saya masa 25weeks banyak berdiri , jalan kaki bengkak macam belon 😂 . sekarang alhamdulillah dah kurang, sebab pakai kasut yg sesuai then time tidur bagi bantal tinggi dkt kaki. 🥰

Sis masa 36w kaki bgkak..skng ni dah 37w kaki dh xbgkak plk...sb amalkan bantal tggi skit kt kaki masa tdur tu..tp sb bgkak tu mgkin masuk air masa positif covid...lps Masuk air tu yg bgkak teruk..mcm kne sengat tebuan je🤣

Kurang protein n kurang magnesium juga tu sis.. Kalau nak cuba magnesium oil, boleh bagitahu saya. Saya bantu cara ambil

normal je tuu. nurse pesan minum susu, tido kaki tinggikan. kalo boleh pakai compress socks tuu. saya amalkan ni da xde da bengkak kaki

1y ago

Sis nak tnya, cmane ye kalo tido nak tinggikan kaki sbb tdo mengiring kan? 😅

Sya pun kdang kembang ..Klau bnyk jlai dan lma berdiri , Smpai tangan pun kembang ..

normal sis. Tambah kalau banyak berdiri dengan jalan. Saya tiap kali balik kerja memang kaki bengkak. Waktu cuti, surut balik bengkak tu

normal bg yg buat keje diri lamee . bejalan lamee . ade yg awal awal pon da kne bengkak kaki . saya 28w sakit kaki tp belom bengkak

kenapa kaki sy x bengkak.tringin nk mcm ibu2 lain..😟 ..mcm loya sy dh dpt ank no 1 n no 2 xada loya.pregnant y ni ada loya TM1 hri to

1y ago

saya kalau boleh taknak bengkak kaki. skrg alhamdulillah setakat ni belum bengkak

tidur mengiring, pkai stoking compression.. kat shopee ada, dlm RM7 gtu je

3y ago

sorry lambat. baru perasan... ni link dia sis https://shopee.com.my/product/250957364/6928945099?smtt=0.7909991-1618507603.9