Normal ke kaki dh start bengkak 35w ?

Hai assalamualaikum, Nak tanya normal ke kaki dh start bengkak ? Baru 35w . Kaki bengkak sampai tangan pon nampak bengkak ... dh x larat nak buat pape skrg 🥲#ingintahu

2 Balas

bengkak = sembab kn? klu sma, saya dr 34week dh sembab kaki . tgn kt sendi sakit msa nk genggam tmbh2 time bru bgun tido. org ckp biasa dh tu.. sembab kaki tu mmg biasa je.. mak mertua ckp ada yg awal lg dh sembab. tp klu tgn ni, xpernah dgr pulak.. ckp kt dktor pun, dktor ckp normal je..

normal..hehehe