Kaki bengkak

Normal ke 27 minggu kaki dh bengkak 😩

43 Balas

normal jha..kadang awal begkak..kadang lambat kadang x bengkak..org ni lain2

normal sis... saya Alhamdulillah dh msk 34w tkda bgkak kaki..

Saya pun minggu 27 dah bengkak.. Huhu.. Mula2 x perasan, ibu yg tengok, baru sedar😁

mungkin normal .. alhamdullilah sy da 27 minggu nii x d bengkak kaki ..

Amal tido letak bantal d kaki sis, supaya kdudukan kaki lagi tggi..

Simpan bantal kat kaki/betis.. bantal mesti tinggi dari kepala

sy skit xblh jln..skit kt kelenkang..tu bby pnya kpla dh trun ke..

kat sini ada tak yg ada sakit SLe dan sedang mengandung?

3y ago

dengan problem apa skrg sis? kandungan brpa bulan?

normal tu sis.. sya skrg 29w Alhamdulillah blm ada bgkak kaki lg

normal. bnyk berdiri n berjalan memg akn bengkak. tido tinggikan kaki.

3y ago

nurse ckp sbb x ckup kalsium