Masih tak nampak perut

15week 6day,masih tak nampak perut,normal ke tu??

12 Balas

normal sis.. sy 5 bulan pun xnmpk.. 6 bulan pun sikit sgt.. start 7 8 bulan baru nmpk.. tu pun biase2 je.. baju sedia ade boleh sgt pakai.. jimat.. nk masuk 9 bulan pun ok je lg.. rilek2.. jnji berat anak normal

2y ago

kan.. tp bila masuk 7 bulan walaupun perut xnmpk mna.. kite tetap semput.. pastu mengah.. xuleh nk laju2.. solat pun dh xleh mcm biase.. semput.. nk kencing kene solat duduk ... tp sy walau dh 35w ni org xperasan lg sy pregnant... haha.. syelamat laa.. sbb badan sy berisi kot.. org ingt gemok.. sbb sebelom pregnant sy diet.. jd dyeorg xthu.. papepun jimat.. bju biase pakai tu blh dipakai aje..

sy anak ke 4.. xnmpk lagi, nmpk mcm biasa sbb bdn bsar kan😅,org asyik perli gemuk btmbh gemuk🤣🤣🤣, smbunyi jelah, sbb malas nk gtau org, bla dh gtau, org suka usap2 perot kita pla, geli tau

Normal sis, ada jenis mommy yg lmbt sikit nmpk perut lagi2 anak first, nanti 5/6 bulan baru nmpk jgn risau ye mommy, as long baby dalam perut sihat dan ckup semuanya🤲🏻❤️

2y ago

Haah sis selalu kalau ank first mmg perut nmpk kecik sbb perut kita tak pernah mengembang kan, tapi nanti baby dah start besar mcm kandungan dah 7/8 bulan perut akan lagi nmpk sbb baby dah padat👍🏻

sy yg nk masuk 27w ni pon mcm x berapa nak nampak.. nampak mcm org gemok bkn mcm org peknen.hahaha.. smpi mak mentua tanya.. bersalin tahun dpn ke?hahahah

sya nak masuk 10 week..tapi perut yaa allah🤣dh macam 4,5 bulan..badan kecik je😅tapi doctor kata normal je?saiz baby normal..lega dgr

Normal dear. Macam saya, dah nak bersalin pun perut still maintain kecik comel 😍🥰

Sy dah 16week 5day perut kecik lg 😂 dah makan baru nampak besar

samalah dengan saya,15week 4day,masih tak nampak perut😁😊

normal. lain kandungan lain perubahan fizikal

normal sis. sy pun macam tu. ramai tegur x nampak perut

2y ago

tula xpe sis. janji baby mmbesar dgn baik