15week tapi perut tak nampak lagi

Assalamualaikum hai mommy semua ... Saya nk bertanya ne .. Sya dah 15week tp perut still tak nampak lagi ... Bila agak nya DPT merasa gerakkan baby ... Kdng2 sy fikir yg sy ne tak mengandung je 😂

2 Balas

Normal tu awak. Mmg awal lagi. Nak rasa pun selalunya 20w keatas kalau first baby. Tu pun rasa halus haluss je. Perut nampak ke tak tu pun bukan issue, asalkan time scan doctor kata pembesaran baby tu normal. Ada org perut kecik je tapi baby besar 3kg. Jd jgn risau sangat yee ☺️

15week masi kecil lagi blm kuat tulang2..25week bru ada gerkan tendangan baby