tidur dan kurang susu waktu malam

normal ka bayi 2 bulan kuat tidur. siang menyusu kuat mlm kurg menyusu.. contoh last susu jam 9mlm. dia akan bgn menyusu balik jam 1 atau 2 pg

4 Balas

Bagi saya normal sebab baby pun macam tu nak masuk 3 bulan ni . Angin dia berubah 😅 . Kadang dia minum pukul 10 , pukul 3 atau 4 pagi dia sendiri merengek nak susu , selalu 4 jam dia nak susu dah . Sebelum tu pernah try paksa risau over waktu dia minum susu tapi dia takmau so takpa . Sekarang tunggu dia minta jaa .

2y ago

sma ngan ank kdg² 1oz ja xmo dh. sejam kmdian bgn susu.. oo klo cam tu xpala.. risau lak. plg lama 4jam dia akn bgn minx susu..