Baby 2bulan kuat tidur siang dan malam.

Hi nak tanya normal tak baby 2 bulan time siang mmg akan tidur tapi akan kerap menyusu. Tp bila malam contoh dia last menyusu pukul 11malam dan akan nk susu balik pukul 3-4pagi? Jarak susu malam 3-4 jam tp bila siang dia akan menyusu tiap 2-3 jam jarak. Normal ke mcm tu? Mlm mcm pukul 11 last menyusu and nk susu balik pukul 3pagi dan akan bangun nk susu balik pukul 6 atau 7 pagi#firstbaby #firstmom #pleasehelp

1 Balas

rasanya normal je kalau kata check berat naik okay, sbb anak saya mcm tuh juga ,tapi okay.

1y ago

Oh yeke saya ingat anak saya je. So far berat badan dia naik je tk pernah drop pun, cuma risau sebab jarak dia menyusu tu sampai 3-4 jam risau dia lapar ke apa 😅