Baby 2bulan 21hari

Normal ka baby 2bulan malam tak tido start pukul 10 mlm Smpai ke 7pagi... Sebab bila dia tido dlm setengah jam mcm tu dia nangis² dlm tido lepastu bagi susu xmau tido dah... Pagi baru tido

2 Balas

ank 1st sya mcm tu dulu..xnk tdo mlm..siang tdo bnyk..mlm berjaga..msuk 3m baru dia ok tdonya..ank 2nd plak siang kjap tdo kjp bgun sbb cuaca pnas sgt kn siang skrg ni.. mlm tdo nyenyak smpi pgi..kjut susu pon xnk..

Baby tak kenal siang malam lagi. Boleh bantu baby tidur waktu malam dgn belajar tenangkan dan tidurkan baby di medsos Baby Language