Iron tablet & new obimin

Normal ka 10 week saya sembelit & berak taik warna hitam lepas saya makan iron tablet & obimin taktau ubat mana satu yg effect mcmtu 🥹 sebelum makan 2 ubat ni selalu berak ok dn taik wrna normal

7 Balas

Memang macam tu sis, sama macam saya. Saya makan banyak pisang baru boleh berak. Sembelit teruk 😅

Najis warna hitam normal, tu cuma lebihan zat besi dari ubat yg keluar balik melalui najis

sy 11w..dr. bg obimin juga..normal mmg najis jd kaler mcm tu..n klo sy mmbuang pon kurg

Saya pun mcm tu jgk. Tapi saya consume new obimin saja. Taik warna hitam 🤔

normal mmg klu ambil iron najis color gelap sis

Memang najis jadi warna hitam . Normal

normal je sis...bykn mkn buah