Pergerakan baby

Normal k kalau 35w4d dah, baby saaaaaaaaangat aktif gerak, kuat pula tu sampai ke kiri ke kanan perut gerak. Ibunya rasa sakit, baby pula ada apa2 k sebab aktif sangat sebab saya baca, sekarang ni fasa-fasa baby kuat tidur. Tapi saya start jam 9pagi- 4 petang complete 10 baby kicking. Normal?

2 Balas

anak no 4 sya dia aktif jam 1-2 pagi .. sudah laa dia main siku😌skit nya terpksa mak dia berdiri jalan2 nak bagi dia jgn main siku dia .. kalau tendang pakai kaki x pe gak lagi dpt terima .. ni siku skit nya fuhhh 😂 dia aktif bgs , dia ada time dia tdur tu ..

normal je tu sis ..ruang bby msih luas 🤭