Gerak baby

Normal ka 32 minggu baby x aktif sangat? Tapi ckup la 10 gerakan. Saya baca ibu2 ada yg x boleh tidur malam sebab baby asyik gerak. Tapi saya tidur lena sangat x sedar. X sure dia gerak aktif ke x? Ke saya kena pergi hospital ye ?

2 Balas

kalau cukup 10 gerakan dlm waktu yg ditetapkan tu, ok jer. xperlu risau. bagus ler dpt tido lena tu.

3y ago

kalau lebih 12 jam baru ckup gerakan xpa ke? sbb sy ni perut tebal adakala rasa ada kala x rasa. kalau rasa baby pusing badan tu dapat rasa sepi2 je. yg tu pun boleh kira gerakan kan?

normal sis..Kalau tydo lena tuu rezki.Tapi kalau sis rasa risau bolee aje refer klinik.

3y ago

sama2 🥰