19weeks pregnant

Normal je kan perut kita tak nampak macam pregnant kalau 19w? Sebab baby kecik lagi kan. Ni first pregnancy, menyampah orang tegur sampai kadang sound balik orang yang bercakap tu. Geram

12 Balas

Saya 20weeks perut still tak nampak lagi😅 , alhamdulillah semalam baru p scan doktor kata semua ok sihat je lega rasa bila doktor kata begitu rasa nak nangis tau sebab pikir kenapa perut tak besar2 mcm owg lain hahahahahaaaa..