Baby bump

Is it normal to have a small baby bump when you are already pregnant like 5months?

28 Balas

biasa kalo tinggi xnmpk mana baby bump, mcm sy rendah je..4 bulan pon nmpk dh perut..9 bln lg la x larat nak jln 🤣🤣🤣 mcm elfira loy

4y ago

Saya pregnant 4bulan dah, perut macam 6 7 bulan.. Kawan husband semua tak percaya.. Katanya besar sgt... Sampai nurse punya confirm kan banyak kali, betul ke baru 4bulan 😂.. Kawan husband tempat kerja pun ada pregnant juga tapi dia baru 5bulan perut dia tak nampak 😂.. Betul laa org rendah ni baby bump senang nampak 😂