gerakan baby

nk tye...minggu ke brape bole rse gerakan bby?

3 Balas

Bergantung pd orang... sy 19 minggu baru rasa tendang2 dgn sedu.. tu pun jarang2 bleh rasa. Masuk 20 ke atas baru rasa kerap. Kalau dah pernah bersalin, ada yg seawal 15-16 minggu dah boleh rasa.

4y ago

tu la sis...jnji sihat kt dlm tu...hihi

depend.. ad yg seawall 16week pon da boleh rsa.. msuk 28week ke atas lg slalu rse.

4y ago

dh msuk 18w

Anak pertama slalunye 18w-20w..anak kdua dan keatas slalunye 16w da bleh rasa..

4y ago

kdg² ad gk mcm rse..tp halus...tp bila nk rse lg...lmbt la...haha