gerakan bby

brpa mggu bru dpt rasa gerakan baby? 15 mggu boleh rasa gerakan bby khaa?

11 Balas

Atas org sebenarnya.. ade org 13 week dh rase sikit2 pun.. tgk jenis perut jgk.. mcm sy 20 week baru rase.. perut tebal.. ank pertama.. xpe sis jgn risau.. nanti kite sendiri akan perasan pergerakan dia.. mesti excited🤭

2y ago

saya 13 weeks 5 days dh rasa gerak halus😁 smpai lah hrini 17 weeks 4 days mmg hri2 dh rasa smpai dh boleh tahu kaki dia belah mna kepala dia belah mna🤣 badan kecik perut nipis sama kot😆

biasa 23weeks dh rse..sbb nurse n dktr akk ckp kte boley rse time tu lah..klu 15-17 weeks kte cuam rse mcm denyut² jer

saya mengandung anak kedua skrg sudah 20week 1day tapi tak rasa lagi gerakan baby 😢 normal ke ? perut saya jenis tebal

2y ago

Dr ade ckp x placenta jenis apa? Kdg2 uri kite duduk depan memang lambat rase gerakan baby.

sy 22 minggu rasa dah bby gerak tapi tak selalu kadang² rasa kadang tak rasa

Sy 16 minggu pon x rase lagi. Anterior placenta, lmbt nk rase gerakan baby.

Mcm saya 20week baru mula merasa gerak2..sbb perut tebal agaknya🤭

saya 19 mggu dh rasa slow ii .. masuk 21 rasa kuat sikit

saya harituu 16 week dh rasa jentik2 mnja gitu 🥰

Masih awal lagi 😁 biasanya 18w ke atas

21w baru rasa 1st bby