bacaan bsp

Nk tya Klu bacaan bsp kul 8 pg (5).. 10 pg (6.1)kul 2 ptg (5.7)kul 8mlm blum cek lg...tggi x mcm ni

9 Balas

Kalau tanya saya tak tinggi (Ini rate di pusat kesihatan area Bangi - 5.3/6.7/6.7/6.7). Setiap bacaan tu pagi, lepas breakfast, lepas lunch dan lepas dinner. Tak boleh lebih dari bacaan yg dinyatakan. Cuma bacaan awak ni nampak kena berjaga-jaga juga. Kawal pemakanan. Sbb awak GDM diet control ke? Sbb ada potensi naik. ☺