Bacaan bsp

Saya sebelum breakfast bacaan bsp 5.9 dah puasa malam selepas kul 10. Selepas 2 jam makan bacaan bsp 6.7 ... Macam mana nk control gula. Tu dah tahap tinggi atau masih perlu berjaga jaga? #firstmom

2 Balas

sblm breakfast dh tinggi. 2jam atas pagar. nasihat sye 1 je. jgn takut utk makan. sye masa mengandung takut2 nak makan. takut gula tinggi. mmg tinggi la gula tu. lps tu sye mkn je apa sye nak makan and bila sye nak makan. bacaan gula sye normal je.

1y ago

Ohhh okay.. Terima kasih

Sama dgn saya jugak... 5.3 pas tu dah makan Semua smp mlm kan dia jadi 4.2....klinik p jugak.. Last2 semua bawah 5