sabun bsoh baju bby

Nk tnye,sabun ap yg sesuai tok basoh pkaian bby erk??

24 Balas

Saya pakai applecrumby, wangi sgt.. bau Oren mandarin. Hehehe.. kdg2 xsempat beli, saya pkai sleek (murah tp tak wangi sgt)...

Kt kdai brgan bayi biase ada jual mcm2 jenama untk sbun bsuh bju bby.. Biase fiffy pn ok..

Saya biasa beli pureen Abd. Sedap je bau nya. Yang lain x pernah cuba

4y ago

Saya basuh mesin. Tapi asingkan dengan Baju2 lain. Basuh baju baby sahaja. 😊

Ap2 jenama sbun bayi pn ok sis..jenama fiffy, abd or sleek..

Anankku , pureen nk murah brand tesco wangi juga .

Sya pkai sabun khas untk bsuh bby pnye pkaian

Brand anakku,wangi lps tu kain jdi lembut

sy beli pureen baby detergent sis..

ay beli pureen baby detergent sis

Sya guna mmg sabun Kain baby