Sabun apa sesuai utk cuci pakaian bby

27 Balas

Sabun and softener brand buds. Sekarang guna kmom detergent dengab bb softener sebab buds tu dah habis nak tunggu beli kat bby expo murah sikit.

Saya pkai abd pureen.. Tpi tdi nurse ada pesan, jgn letak nila utk bju baby.. Prepare je.. Baby g6pd xboleh bju bernila..

Applecrumby! Wangi sgt! Bau Oren mandarin. Kalau xda , sy slalu pakai sleek (murah tapi tak wangi sgt).

Nappikleen newborn😅...xkisah detergent apa pun..jnji detergent for baby skin..

dettol utk buang kuman..lpas tu pkai sabun wangi utk mewangikan bju bby

Xkisah sapu ja newborn detergent yg da dlm pasaran

Pureen..sy br beli kt shopee🤭🤭

semuaa sabun yg ada tulis utk baby

Sy pkai Anakku. Wangi & bau kekal.

Sy pakai sabun bayi brand Anakku