Ikhtiar mngndung slps keguguran

Nk tnye mummy2 yg pernah mngalami keguguran n lekat mngndung lg dlm ms yg singkt apa penjagaan mummy selepas keguguran? bape lm berpntang? ada amalkan mkn jamu atau supplement x? berharap sgt dpt mngndung dan melahirkn ank dgn selamat..penantian 6 tahun masih mnunggu kehadiran zuriat..

19 Balas

Sy dlu, mmg stres jgk la sbb brharap trus lekat kn lps gugur.. Lps tu sy dtg skli period, sy happykn diri sy, suami bwk p brcuti, sy guna opk utk tahu wktu sbur sy dgn lbih tepat, n sy jg amalkn acid folic..n skrg da nk msuk 20 weeks.. In Shaa Allah.. Yg pting jgn stress2 ye sis😊