Keguguran baby twin 13 minggu 1 hari

Sy baru keguguran baby twin 13 minggu 1hari.. mohon kawan2 doakan sy cepat sembuh dan dpt mngndung lagi..

Keguguran baby twin 13 minggu 1 hari
23 Balas

Allahu sis, saya pun gugur week 12 bulan 4 hari tu, saya pantang sebulan jugak, pantang betul2, dah mcm org bersalin,pantang makan, berurut, makan jamu,semua laa. Alhamdullah lekat balik sekarang ni, lepas 3 bulan gugur. Semoga baik baik saja ya sis, pantang betul2, bagi rahim sihat semua,Insyallah ada rezeki lepas ni, jgn terlalu push, dan jgn stresst😊

Semalam pun saya gugur jugak.. tapi kandungan baru 6 minggu suami tgk mcm ada dua daging bentuk yang sama.. sy redha dah xde nak stress sgt.. sy percaya rezeki Allah bila dia betul2 nak bagi zuriat semoga kita semua yang di uji dgn ujian mcm ni Allah berlipat gandakan lagi pahala ❤️

2y ago

Aamiin2.. 🤲🏻🥰

Selamat berpantang, jaga makan ya. Jgn makan langsung process dan fast food. Saya awal dec tahun 2021 gugur. Alhamdulillah feb 2022 hamil semula. Yang penting kena healthy diet n kurangkan stress.

Allahu..dh masuk trimester kedua dh😥 moga ada rzeki lgi lps ni & jaga diri. jgn stress². kalau pregnant lgi lepasni, rahsiakan dulu kandungan tu, jgn bgitau lagi org lain selain dari fmly dekat

inna lillaahi wa inna ilaihi rojiun..Semoga sis tabah..berpantang dulu..lepas tu tawakkal berserah sama Allah..mudah2an ada rezeki lg menyusul cepat..insyaaAllah..

in shaa Allah semoga tabah dan dipermudahkan urusan. Semoga cepat sembuh rahim kuat untuk lekat semula. Aminn ♥️. Alhamdulillah dapat anak yg tunggu di syurga ♥️

😕 takziah awak .semoga kita sama2 dikurniakan zuriat lepas ni .saya kalau sampai 25/7 ni tak turun sendiri ,kena cuci .belum ada rezeki lagi untuk jadi ibu 🥰

2y ago

tq awak.. semoga dpermudahkan urusan awk

Allahu Sabar banyak2 ya sis, semoga awak dikurniakan zuriat yang soleh dan solehah bila tiba masanya nnt. Utk masa skrg take care dan rest dulu 🤍 insyaAllah

sama la sy pn gugur twin 13week 4ari bln5 baru2 ni.. 3 minggu jgk nifas sy..lps tu dtg period 25/6 baru ni.. hopefully 26/7 ssterusnya sy dpt good news lg.. aminnn

2y ago

mau tnya sis lpas kguguran mcmn kita tgk tarikh mula priod kita blik . sy kguguran hr tuh drh mula kluar 14/6 dan shinggalah 23/6 dan skg sy blm priod lg . atau tda akn tratur?

kuatkan semangat!!! sy doakan semoga puan segera sehat dan pregnant bila sd bsedia dan btenaga 🙏🏻 jgn sedih sedih, sy pun pernah miscarriage jg