emosi xstabil

hi para mommies n yg sdg mngndung, nak tnya pengalaman ni...ada x siapa2 ms mngndung kuat sentap...kuat tacing...sikit2 nak nangis...spjg mngndung ni sy kuat nangis...sy rsau kalau nt effect baby dlm kandungan...ada sy trbca bhya utk bayi klu ibu kerap sedih...tp kdg2 sy xley than airmata nk kluar...mcmna ni...

2 Balas

Mmg hormon berbeza time pregnant ni sis. Sy pun sama, lebih2 lg kalau tgok cerita sedih. Laju je air mata mengalir, sblm pregnant xde pulak mcm tu. Dgn suami pun selalu ade je terasa itu dan ini. Tp jgn layan sgt perasaan tu, nnt efek pd baby

Mmg ms preggy rmai mommies akn cpt rs touching sis..sbr k 😉mg Allah pmudahkn segala urusan sis spnjng preggy hgga slmt bersalin..aamiin...