keguguran

assalamualaikum nak tnya ada x yg mcm sya lepas keguguran x g hospital? nak cr herba yg boleh bersihkan dalaman shja xnak g hospital ,ada effect x kalau x p hspital , kalau mngndung lg ? sbb sya ada anak kecik xde siapa yg bolh jga kalau p hospital

2 Balas

Tp kalau awak guna cara2 herba nie, mcm mana awak nk tahu sama ada kantung dan janin x menjadi tu betul2 dah keluar habis dan rahim awak dah kosong? Hanya melalui scan sahaja awak boleh tahu. Nk x nk terpaksa pergi hospital. Boleh sahaja guna cara herba @ cara kampung, tp nk verify tu better pergi hospital juga. Supaya semua janin dan kantung tu betul2 keluar. Kalau x boleh jd infection pada rahim awak tau. Problem anak kecik x de siapa jaga tolak tepi Suruh husband awak jaga. Nie soal kesihatan awak tau.

1y ago

Minta suami jaga kan. Minta suami awak bawa awak pergi hospital. Dan masa tu minta suami jagakan skjap.

Saya punya pendapat. Pergi la hospital. Takut ada apa apa effect kat dalam tu. Nanti kalau jadi lagi teruk. Lagi la awak kena tahan wad. Anak awak siapa nak jaga time tu? Saya mohon awak pergi la hospital ye. Swmoga dipermudahkan.