air masak

Hi. Nk tnye mcm mns nk stay hydrated tanpa mnum air kosong ye? Skrg ni kalau minum air masak je kembang tekak n muntah² lps tu.. help meeeee ??

6 Balas

Saya masukkan hirisan buah segar mcm strawberi atau lemon atau oren dlm bekas air then biar dlm peti sejuk. Air tu xmanis pun tapi kalau minum ada aroma sedap tu yg berjaya sehari 2liter. Kalau air kosong mmg payau je rasa kat tekak. Lagi loya adala.

Hi.. Sm ngan sy sis.. Aduiii mmg x bole telan air masak.. Sudah nye sy campur ribena sikit utk rasa masam² sikit br la bole telan air tu .. Kena bnyakkn mnum air sis kita preggy mmg kena bnyak mnum air..

sama dengan saya sis. minum air kosong mulut rasa pahit sgt! bila minum ja, confirm muntah. smpai lpas minum, saya msti makan asam 1. lpas tu baru okay 😔

Try air mineral. Saya dulu mengada taknak air coway. Nak air mineral ja

Mkn buah tembikai.

Minum air kelapa!