Dehydrated

Rasa dahaga sangat. Tapi bila nak minum air masak rasa nak muntah. Tgk air masak pun rasa kembang tekak. Tak kira sejuk ke tak sejuk tetap rasa nak muntah. Jadi macam mana ye yang sama keadaan macam ni? Risau sebab tak dapat nak minum air..

2 Balas

sya pun mengalaminya 😵 skarang dah nak masuk minggu 13. air putih (room temperature) paling susa nak telan. so, sya buat air panas tambah madu. senang minum begitu.

campur lemon atau lime?