Ank kne ambil jkm atau x?

Nk tnye klau bwh 21 tahun mengandung xde suami nnty lps bersalin ank kne amik dgn jkm ke? Mcm mne klau xnk bgi die amik ye?

8 Balas

awak kena ad waris lah yg jamin awak keluar hospital nanti , sbb jkm akan bagi surat yg waris kena sign utk bwa balik baby tu . mcm ayah/mak/adik beradik .

12mo ago

boleh sis , awak pergi je kk ckp nk buka buku pink kalau dia tny dh kawin ke belomm awk ckp belumm . dia tk marah pun awk . perlu buat buku pink sbb nnti susah time awk nk bersalin dan daftar sijil kelahiran ank nanti . 😊