lahir ank luar nikah

Nk tnye klau bersalin ank luar nikah hri keberapa ye jkm dtg? Sye klau boleh nk kluar hospital awl tpi jkm nye x dtg lagi so xleh kluar agi...agak ii bile eh die dtg hari keberapa? #ingintahu #pleasehelp #seriusnanya #bantusharing

5 Balas

Kenapa ye kena jkm datang? Bukan ke before kita kena discharge tu dia sendiri akan panggil dtg jumpa kita untuk urusan discharge dari hosp? Ke awak decide nak serahkan baby dekat jkm? Sebab kalau based on pengalaman saya, after je bersalin tu terus dapat discharge tapi before that kena pergi jumpa jkm dulu (office dia dekat dalam hosp jugak) untuk urusan kita nak discharge

9mo ago

skrng mmng jkm dtg nurse akn call sbb kes under jkm kiranya .. dia cuma nak pastikan yg korng mampu menjaga kalau tknak dia bole uruskan hal untuk dia ambik

xpasti awak. boleh cuba call jkm utk tnyakan

mg dpmudahkan segalanya amiin

dah contact jkm dulu tak?

Kena tanya jkm dear