susu utk pregnant mom

Nk tnye, enfamama pun xelok ye klau mnum?? Sbb sbelum nih kan ada yg kta dktor pun xsuggest anmum coz tggi gula kan.. flaver cklat mmg xbgus ye utk ibu mengandung??

1 Balas

Klu kat tmpt sy check up, nurse tak galakkan minum susu khas ibu pregnant sb gula tinggi. Mcm sy nurse suggest minum susu dutch lady. Tapi sy x minum pun susu 🤭🤭

5y ago

🤭🤭 yelah smue susu pregnant xbgus, gula tggi.. tp tgk perisa cklat cm sdap je.. 😅😅