Susu Ibu Mengandung

Salam.hye ibu2 semua.. nak tnyaa..susu apa ye yg sesuai utk ibu mengandung trimister prtama nie? nk mnum anmum materna tp ad yg kata susu tuh tgi gula..boleh suggest x susu apa sesuai ? tq.. #bantusharing #1stimemom #firstbaby

2 Balas

saya minum susu kotak dutch lady low fat. nurse KK saya tak galakkan minum susu ibu mngandung. dia suruh minum susu kotak.

ape2 susu pun boleh rasanya. sy minum susu tepung everyday, susu hl kotak pun ok. susu utk ibu mengandung je blum try