susu

Hai ibu ibu. Susu apa yang bagus utk ibu mengandung? Anmum atau enfamama?

10 Balas

Frisomum gold sedap. Light taste, tak manis. Susu lain like enfamama, anmum, similac, nestle punya tah tak igt brand apa semua manis. Cuma frisomum gold ni agak mahal sikit tp sy suka sbb hygiene. Ada tmpt letak scoop.

nurse di tmpt sy ckp anmum yg naikkn kncg mnis . beli susu tpung fernleaf everyday or dutch lady la sis . sy mnm fernleaf fll cream . then skrg amik HL sbb tkleh msk dh susu tepung

4y ago

Oh yeker. Baiklahh. Terima kasih !

Bleh try nie sis tp sy lebih suka susu kambing sohih xhamis & sedap je tp kena men order laa . . Klu karihome lak senang dpt kat pharmacy g2 . . 😄😄😄

4y ago

Wah inshaAllah. Terima kasih sis!

Try anmum materna yg latest..sedap,perisa coklat..less sugar.Sy tanya pakar pun..dia kata okay je susu anmum ni

4y ago

Ye. Yg baru punya..sedap

Misi beritahu Anmun susu ade sugar ,better dun take, misi beritahu minium susu yang biasa...

4y ago

Sis, Friso Mum gold

Sy amalkan susu kambing sis , baby lahir cantik je xda kuning 😁

4y ago

Yeker. Awk minum susu kambing jenama apa.

Brgantung pada diri sbnrnya.. klu saya. Saya prifer anmum. 😁

4y ago

Dh brapa minggu sis pregnant? Kalau nk cri kesesuaian..blh try2.. bli susu yg kecil.. sbb 9 bulan tu lama.. memg blh try susu mcm2. 😉

Semua ok aslkan msuk ng tekak

Enfamama best,tk berbau mcm anmum

2y ago

Dia ada punca gdm tak ?

Enfamama

4y ago

A ah ok.. Dye xbuat kite sembelit