scan..

nk tnya..biasa lau kita check up kat kk..doc akan scan x bby..sbb sy 1x je doc scan..1st msa 9w..skrg sy da 18w 5d..sy selalu jumpa nurse shj..lepas tu balik..xjmpa doctr..xscan pn..mmg mcm tu ke..sbb nurse kata sy xda apa2 msalah..hb ok..berat smua ok..allahmdullih..

2 Balas

Masa sy terlalu banyak scan sbb pernah denggi, jrg jumpa nurse. Dekat kk kalau kita ngadu kt nurse yg kita ada sakit2 ke, nnt bru depa bawak kita jumpa doctr untk scan tgk baby okay x. Kalau kita sht, dia dh tentukn minggu ke berapa baru boleh jumpa doctr.

kk memang x scan.. dorang ade bulan2 trtentu.. klau nk, prgi je swasta utk tgk kndungan..

4y ago

samasama