31W6D baby kecik.

Tadi buat check up dekat KPJ doc cakap perut bby dan tulang peha kecik, 28weeks shj. Size kepala ok. Berat bby 1.5kg. Rasa x sedap hati, balik tu check dkt klinik biasa sy check up, eh doctor kata normal je smua size .. perut 30w, tulang peha 31w, smua ok.. berat pun 1.7kg. Lega sangat. Harap2 next checkup dkt KPJ xda problem. Siap bebuka puasa lg harini sbb risau td 😂

2 Balas

Dia kadang camtu sis lain tmpat lain plak dpt detectnya. Hihi no worries ye mommy inshaAllah anak kita smua sihat sempurna dan dalam keadaan baik2 saja amin🤲🏻❤️

2y ago

Tulah sis.. Aamiin2 ❤️❤️

Sama macam saya haritu. Dr yang kedua scan saya kata maybe posisi baby masatu yang buatkan bacaan lari.

2y ago

Tula dear.. risau sgt td hehe