folic acid

sblom mgndug, atau 1 mggu mgndug boleh ke mkn folic acid yg d bli sndiri di farmasi? sbb sy x conferm lg mgndug ke x sbb buat test result -ve..sblom ni period teratur..tp dh 1buln x dtg period..sy mkn yg ni

folic acid
2 Balas

Folic acid ni takde masalah nak consume, klu plan nak pregnant sebaiknya 3 bulan sebelum dah mula makan folic acid. Sebab di awal kehamilan folic acid sangat penting utk baby

2y ago

Sy tk plan nk preg tp check smar2 line

Boleh. Mmg disarankan makan folic acid 3 bulan before nak mengandung pun