+ve atau -ve?

sy x dtg period dh 1 buln lebih dh, tp bila buat upt result -ve. hmpir stiap mggu buat upt. pgi klinik, doc bg ubt thn muntah dgn angin je. sintom2 yg ad cuma mual tp x selalu, bhgian ari2 rse ngilu tp x selalu, brt bdn naik mendadak, kdg2 rse pening.

2 Balas

PCOS ke? Period tak regular. Biasanya kalau dah lewat 7 hari, dah nampak line yang sangat jelas. Tak perlu guna UPT lagi kalau dah negative untuk 1 bulan. Jumpa gynaecologist.

2y ago

sbolm ni period lancar je, xad skip

Saya rasa better pergi check pakar. Takut ada masalah hormon atau mungkin benda lain.