scan

Nk tnya scan kerajaan dgn swasta tk sama k

19 Balas

Scan kjaan free,warna hitam putih ja,klu sbg patient mmg tak npk,scan swasta canggih ,hrga pun buli thn, skli scan kna standby 4++,tgk hosp swasta,ada yg kita buli tgk wajah baby dlm perut,ada cd segala, monitor tv yg 50inci, awak dan psgn dgn doktor saja dlm bilik econ,org pun tak ramai

Tak berapa nak sama puan. Mungkin sebab government nak cepat, ramai patient. Jadi tak berapa nak details lah penerangan nya. Tapi kalau swasta lebih details. Mungkin juga sebab bayaran. ☺️

Gov punye, dktor ckp siap2, xclear.. xbole detact certain things.. dia soh sye wt detail scan satu kali.. huhu kne lah g private, ada lah dlm 130.. suami kta ok, tggu hjung bulan.. 😂😂

Xsama sis..gov yg basic aje..klu kk yg ok die bgtau la jantina..ade tu xnak dibagitau pun..klu swasta buay detailed scan boleh tau sume benda..tanya aje..muka pun nampak jelas..

Xsama..gov scan 2d basic scan je, kalau swasta bole pilih nk 3d,4d, 5d atau 6d..and fo sure la harga pun bole tahan la..

Tak sama. Scan swasta lbh jelas. Scan kk kabur2. Maklumlah teknologi masi tak canggih. Tapi sy prefer kk sbb free🤣🤣

Tak sama .. Kalau swasta dia bulan2 checkup scan .. Harga pulak bergantung pada hospital/klinik tu ..

5y ago

Sebulan la tu cik

Itulah mula pi swasta 8 minggu 4 hari. Hari ini klinik dia kata 8 minggu 6 hari.

5y ago

Sy scan kkia 27/12. Bila scan hukm guna scan ikut bawah tu lebih accurate which date dia 31/12. Tapi setakat beza 2-3 hri takpa. Kalau beza 1 week kene follow yg machine 2nd tu

sy dulu scan kat swasta je.. bila nak bersalin baru doc scan kat kerajaan.

5y ago

boleh kalau checkup swasta dia ada.buku atau kad juga.kan bawa tu msa nak bersalin hospital.gov

Tak sama biasanya. Scan swasta lg canggih (ni tmpt sy lah).