Scan tepat atau tidak?

Assalamualaikum smua..nk tnya ada yg ada pengalaman tk scan tmpt lain jantina lain🥴 bingung kita d buatnya🤣 dkat kk scan 21w boy, scan swasta 25w boy,repeat scan kk 28w girl sbb nmpk sign burger🥴

2 Balas

waalaikumussalam..biasa tuu sis..Saya scan anak kedua dulu pun 3x scan semua cakap boy tiba2 keluar girl.Yang kalinie pregnant nak scan pun jadi terfikir2 sebabnya risau jadi benda yang sama lagi bukan ap musim2 nak kena jimatnie kan? 🤣

3y ago

xpe sis mungkin rezki bby kalinie 😁.Tapi untuk persediaan better beli yang unisex sesiap sebabnya scannie memang xtepat pun..

Scan memang kadang2 tak tepat. Bila baby keluar baru kita tau jantina dia. Thats why beli je barang2 warna yang both gender boleh pakai