Salam nk tnya saya check cb 1-2weekstpi bila scan kt klinik swasta tk nampak mohon pencerahan

2 Balas

1-2weeks mmg xnmpk lg ..nnti repeat scan after 2-3 weeks... In Shaa Allah ada rezeki ...sy scan 2-3weeks awal bulan 5 pun xnmpk ape2 pun lg ..kntung n janin xde lg ..tp alhamdulillah skrg dh 7w3d..dh ada heartbeat dh...

2y ago

1-2 weeks cb sama dgn 5weeks ke ?

baru lagi tu. try scan masa 7-9weeks nanti. just now jaga diri je. mkn folic acid. jgn buat keje berat.

2y ago

Baik sis tq tauuu