scan 23week

Hi mmy2 smua..Nk tnya..Brpa hrga scan 3d klinik swasta biasa ya??

17 Balas

klu tgl area kl -cheras better pegi klinik nurul.. hrga promo rm99 je .. dpt scan 2d,3d,4d,5d tmpt pun slsa & doktor sgt best .. blh check fb drg .. kot2 rezeki awk drg still ada promo.. mmg berbaloi .. tp kena bt appointment direct call before dtg 😊

Bergantung pd kawasan. Klu area kl selangor klu 5hd scan dh capai rm200. Nak jimat bole amik yg pakej detail scan + 3d/4d scan dlm rm250 klu xsilap. Sy try survey area kwsn luar bnda sikit 5d biasa rm135.

Sy ms buat 3D kna rm120 sb siap dpt CD.. Rekod Bby dan Gambr bby.. tpi tngok pd klink yg sis pergi.. ape pn kna bertnya dlu..

ni harga klinik saya scan... saya ada tgk video nak buat 3d 4d 5d ke kandungan 28minggu paling bagus nak tengok muke anak..

4y ago

klinik mana ni? mcm murah jgk, ni

depend pd klinik...mcm sy ambil yg ada pakej...lg jimat

Tengok klinik jugak sis ada yg murah ada yg mahal 😊

depend pd klinik...kna survey..try survey kt fb..

Ada hrga rm50.. Tgk klinik jg.. Kadang x sma hrga

Harga berbeza2 depends on klinik dan tempat sis.

kalau tempat sye 3d rm 40 di besut kg.raja

5y ago

kalau klinik adra tu ...jgn risau dia memang jelas sbb sye dari bulan 1 sampai sekarang memang scan dngan dia jee.. memang puas hati... a