check BSP

Nk tnya pd mummy yg ad kncing manis msa pregnant. BSP check tiap hari ke?? Ataupun check seminggu sekali. Sya x de pengalaman. Ni ank pertama sya. Dlm buku cuma tulis 1 tarikh je. Td lupa nk tnya nurse.

check BSP
42 Balas

Depends atas result bsp. Kalo misi tanda merah mungkin kerap@ sehari skali. Saya result bsp normal so sbulan skali kne g cek klinik..

4y ago

Sya bru check bsp smlm. Smlm nurse ckp check bsp sendiri kt umh. X yh g kk. Tu yg x tau tu bila nk buat lg.