check BSP

Nk tnya pd mummy yg ad kncing manis msa pregnant. BSP check tiap hari ke?? Ataupun check seminggu sekali. Sya x de pengalaman. Ni ank pertama sya. Dlm buku cuma tulis 1 tarikh je. Td lupa nk tnya nurse.

check BSP
42 Balas

Saya pon bru 4 ari lps buat buku..amik air kncing die ckp ade gula skit..5 9...padtu keesukknnya mnum air gula..2 mggu lg bri jmpa misi blil nk tggok...mnum air soya pnye hal...

4y ago

Patut lah tinggi sgt .. Hehehehe. Nk kena bnyk belajar ni bab2 pemakanan.