check BSP

Nk tnya pd mummy yg ad kncing manis msa pregnant. BSP check tiap hari ke?? Ataupun check seminggu sekali. Sya x de pengalaman. Ni ank pertama sya. Dlm buku cuma tulis 1 tarikh je. Td lupa nk tnya nurse.

check BSP
42 Balas

Sebuln 2 mnggu skli nnt dia kan tgk lg.klo bsp ok.repeat sebulan skli atau 2 mnggu skli.bergntung cra kita mkn.klo stabil sbulan skli..pagi tu make sure bawah 5.3 saya kalau nk cek bsp.mlm sblum kul 10 sy dh berhnti mkn.alhmdulilh sblum mkn pg bsp sy xpenah 5 keats.mnuman bergula dn mkn manis..nk xnk kenala kurangkn ye sis..bdan kita pun xlemah..klo sy trlbih skit mkan mnis.bdan pn rse xselesa..

4y ago

Tu la sbbnya bacaan agak tinggi sbb kena tunggu 1 jam je. 😂