check BSP

Nk tnya pd mummy yg ad kncing manis msa pregnant. BSP check tiap hari ke?? Ataupun check seminggu sekali. Sya x de pengalaman. Ni ank pertama sya. Dlm buku cuma tulis 1 tarikh je. Td lupa nk tnya nurse.

check BSP
42 Balas

Cuba call tanya nurse sis. Biasanya 2 minggu sekali.. esoknya kene jumpa doktor. Lps jumpa doktor nurse akan bagi tarikh lg untuk kita buat bsp kali kedua dan seterusnya

4y ago

Dah call tp x angkat mungkin bz. X pe la. Isnin sya dtg kk trus tnya psl bsp.