sakit

nk tnya mummies yg preggy, mse first trimester ,klau tgh bersama dgn suami,ada tak rase sakit bwh perut,n x selesa. sbb sye tgh mngalami ni. period bru delay 2 hari. tapi upt negative lgi. dok sakit pinggang je manjang, ?perut asik berangin.

6 Balas

Mcm sy la tu... Perut bnyk angin..pinggang sakit cm bdiri lme... Ble bsama ade rse xselese skett... Kna wat slow² dn lmbut sket... Xleh nk mngalak sgtt..sbb jga kndungan yg msh baru lg nie...

Bagus jumpa dokter terus..kalau 1trimester kn tak digalakkan sangat utk bersama suami, boleh tapi pelan2 la sbb kandungan masih awal lagi takut rahim belum kuat.

klu first trimester cuba elakkan bsma dgan suami...sbb kdg2 bole menyebabkan keguguran sbb rahim masi lemah dan janin masi dbwah

Selalu awal² mengandung tak digalakkan bersama, tpi Klau yakin boleh je 😊 tengok pada orang juga

Bleh test upt lagi smnggu tp buat masa skng cuba elakkan dlu brsama & jaga diri

Kalau jumpe dokter settel, tnye kami pon tak tahu nak kata