Sakit Semasa Bersama

Macam mane nk atasi sakit mse bersama suami ni yer? Sy bru hbis pntang 100hari dn nk bersama tp rase sakit n mcm trauma pun ade..dn xada nafsu bila tgk suami.. Ad ubt perangsang yg boleh naikkan nafsu x?

3 Balas

ubat perangsang xda. puan fobia nie sbb fikir sakit jahitan. Puan kena relax dan jangan fikir yg bukan2. lagi satu nafsu tue nanti dtg sendiri dan jgn ckp xda nafsu tgk suami. Kecil hati dia kalau tahu.

mula2 tu mmg trauma. Just guna pelincir. N suami kena la bg kerjasama smpi kita rasa selesa.

P berurut. Sakit semasa bersama antara tanda2 peranakan jatuh.