Zuriat

Doakan saya dapat zuriat ye.. Aamiin.. Delay period sebulan lebih dah.. Nak masuk 2 bulan.. Tapi cek upt ada yg - ve.. Ada yg samar2.. Still confius.. Buat mase ni x blh pergi klinik sbb PKP kn.. Tapi mmg sakit pinggang.. Sakit bawah perut.. N sakit tumit.. Badan rase x sedap sangat.. Harap sangat memang ada.. Aamiin.. ? #ttc

2 Balas

InShaAllah semoga dikurniakan zuriat yg comel n sihat untuk sis n suami.. nnt try cek lg seminggu.. biasa samar2 pon da kira positif.. 🤗

4y ago

Sama2 🥰

Insya allah mudah2an ada rezeki zuriat